penipu !!

 post kali ni tentang seorang manusia yg PENIPU !! yeah,,,aq paling pantang kalau ade manusia TIPU aq.. aq mmg FUCK MIDDLEFINGER DOUBLE2 lah kat manusia yg mcm nie.. sumpah kabo,,kita nie mcm orang bodoh senang2 je kena TIPU padahal kita percaya tahap gila babi dah kat dye.. senang2 gan sukehati mak bapak tiri nenek moyang dye je nak tipu2 aq... kalau kau tipu or kau simpan rahsia kau pon tak de guna jugak.. TERKANTOI !! aq tak kesah kalau kau nk tipu aq tapi tak payah arh sampai nak berjanji2 gan aq.. kau ingat aq suke ke? mcm pantat tau tak.. aq tak kan maafkan kau UNTIL I DIE !!! so,,berilah komen anda untuk setuju post saya kali ini !! ANTI-PENIPU (!) (the_end)
Suke hati aku nak post apepon -,- hikhik